Ken jij Promaz al? 

Het bodemsaneringsfonds is een FEIT!

Promaz is een initiatief van de brandstoffensector. Het is een fonds - erkend door de overheid - dat financieel en/of operationeel tussenkomt bij de sanering van een verontreinigde bodem. Dit voor verontreinigingen die ontstaan zijn door lekkende mazouttanks en/of -leidingen, die gebruikt worden voor de verwarming van gebouwen mét of zonder woonfunctie. Promaz is actief in heel België.

 

De tussenkomst van Promaz kan financieel en/of operationeel zijn, afhankelijk van het type aanvraag. Elke aanvraag kan worden ingediend tot en met 28/02/2025 en moet ontvankelijk worden verklaard door het fonds.

 

Financiële tussenkomst

Heeft je huidige mazoutinstallatie te kampen met een lek? Dan ben je wettelijk verplicht om je mazouttank te saneren. Vervolgens kan je de veroorzaakte bodemvervuiling aanpakken met de hulp van experts. Voor deze kosten kan je een tussenkomst aanvragen bij Promaz.

Liet je in het verleden een bodemsanering uitvoeren als gevolg van een lekkende mazouttank of -leiding? Ook dan kan je rekenen op een financiële tussenkomst bij Promaz.

 

De tussenkomst wordt enkel uitgereikt bij gebouwen met een woonfunctie (woningen, appartementen, woningen met een praktijkruimte) of bij gebouwen zonder woonfunctie zoals een kantoorgebouw, rust- of ziekenhuis, school, hotel…

 

 
👇Registreer je op deze website 👇
PROMAZ - FONDS
 
Sun Calor bv
Uw partner in tank- en bodemsaneringswerken!
info@suncalor.be
014 31 29 83
 
 

 

© 2018 - suncalor.be | Privacy - Disclaimer - Cookies
Imaxx Webdesign