Referenties saneringen en tankslagen

Sun Calor voerde doorheen de jaren al meerdere succesvolle tankslagen uit. Wilt u ook de kostprijs van saneringen drukken? Sun Calor ondersteunt u graag bij het organiseren van een groepsaankoop voor tanksaneringen.

Stookolietanks die onbeheerd achterblijven, kunnen vroeg of laat beginnen te lekken. Ook “lege” stookolietanks bevatten nog resten olie. Ook die kunnen een ernstige vervuiling van de bodem of het grondwater veroorzaken. De kosten voor de sanering van de grond lopen dan vaak hoog op..

Eigenaars zijn er zich dikwijls niet van bewust dat niet meer gebruikte stookolietanks moeten worden leeggemaakt en gereinigd door een gespecialiseerde firma. Vervolgens zal die de tank verwijderen. Indien het technisch onmogelijk is (de tank bevindt zich onder het huis, een veranda, …), kan de tank blijven liggen, maar moet ze eveneens leeggemaakt en gereinigd worden. Nadien wordt ze opgevuld met inert materiaal (zand).

Het opvullen of verwijderen van stookolietanks haalt het risico op bodemverontreiniging weg en is vaak goedkoper dan het saneren van vervuilde grond/grondwater. Omdat het opvullen of verwijderen van stookolietanks wel wat kost, organiseren verschillende gemeentes tankslagen: een groepsaankoop voor tanksanering. Dit gebeurd door gezamenlijke inschrijving bij 1 firma. Hierdoor kan deze firma werken aan een gunstiger tarief.

Contacteer gerust onze diensten indien u voor uw buurt een groepsaankoop wenst te organiseren. Sun Calor BV zal u hierin ondersteunen.Referenties saneringen en tankslagen door Sun Calor te Mol (Antwerpen)

Referenties tankslagen voor tanksaneringen


Tankslagen die Sun Calor de voorbije jaren uitvoerde:

Bree Begijnendijk, Rotselaar, Tremelo
Maaseik Hoegaarden, Herent, Holsbeek
Overpelt, Neerpelt, Hamont-Achel Hechtel-Eksel, Peer, Leopoldsburg
Sint-Truiden, Nieuwerkerken Stad Genk: wijk Boxbergheide
Turnhout, Oud-Turnhout, Beerse, Vosselaar In wijken van de stad Peer en deelgemeente Wijchmaal
Dessel, Retie, Kasterlee, Lichtaart, Tielen Kasterlee i.o. van de Geelse Bouwmaatschappij
Geel, Herentals  
Intercommunale Ontwikkelingsmaatschappij voor de Kempen (IOK):
Arendonk, Baarle-Hertog, Oud-Turnhout, Ravels, Turnhout, Balen, Dessel, Geel, Meerhout, Mol, Retie, Herentals, Kasterlee, Lille en Vorselaar.Referenties bodemsaneringen


Project Opdrachtgever(s)
Ambtshalve bodemsaneringsproject Heusden-Zolder OVAM, Vlaamse overheid
Bodemsaneringsproject Toeristisch Bureau Ninove SOLVA, Intercommunale organisatie
Bodemsaneringsproject SCK-CEN Mol SCK-CEN, Studiecentrum voor kernenergie
Diverse schadegevallen in kader van verzekeringsdossiers voor diverse verzekeringsmaatschappijen en -experts /
Diverse saneringsprojecten in kader van 180 dagen calamiteitendossiers
Lees meer over schadegeval met bodemverontreiniging bij particulieren
Particulieren
Bodemsaneringsproject zinkassenverwijdering Noorderkempen OVAM, Vlaamse overheid


Bodemsanering: Project Geel

Door een lekkende stookolietank op het bronperceel is er schade opgetreden aan de haag, aanplanting, bestrating en bodem van buurperceel. De verontreiniging situeerde zich op een smalle strook tussen haag en tuinberging, dit bemoeilijkte de ontgraving. De volledige ontgraving is door ons eigen personeel volledig afgewerkt naar de wensen van de klant. De voor en na foto's kan u hier bekijken:

Referenties saneringen en tankslagen door Sun Calor te Mol (Antwerpen) Referenties saneringen en tankslagen door Sun Calor te Mol (Antwerpen) Referenties saneringen en tankslagen door Sun Calor te Mol (Antwerpen) Referenties saneringen en tankslagen door Sun Calor te Mol (Antwerpen) Referenties saneringen en tankslagen door Sun Calor te Mol (Antwerpen)


Bodemsanering voor Defensie

Door een lekkende stookolietank is de bodem en het grondwater verontreinigd met minerale olie. De verontreiniging is vastgesteld naast en onder het gebouw.De bodem wordt gesaneerd met behulp van mobiele beschoeiingskisten om de stabiliteit van het gebouw niet in het gedrang te brengen.

Referenties saneringen en tankslagen door Sun Calor te Mol (Antwerpen) Referenties saneringen en tankslagen door Sun Calor te Mol (Antwerpen) Referenties saneringen en tankslagen door Sun Calor te Mol (Antwerpen) Referenties saneringen en tankslagen door Sun Calor te Mol (Antwerpen) Referenties saneringen en tankslagen door Sun Calor te Mol (Antwerpen) Referenties saneringen en tankslagen door Sun Calor te Mol (Antwerpen)


Interventie bodemsanering Kortessem

In Kortessem wordt stookolieverontreiniging in de beek vastgesteld. Sun Calor BV wordt op interventie geroepen en plaatst een duikschot. 
Er wordt een sleuf in de gracht gegraven waartussen een wand geplaatst wordt zodat de stookolie niet verder in de beek kan vloeien. Door middel van absorptieworsten wordt de toestromende stookolie opgevangen..

Referenties saneringen en tankslagen door Sun Calor te Mol (Antwerpen) Referenties saneringen en tankslagen door Sun Calor te Mol (Antwerpen) Referenties saneringen en tankslagen door Sun Calor te Mol (Antwerpen) Referenties saneringen en tankslagen door Sun Calor te Mol (Antwerpen)


© 2018 - suncalor.be | Privacy - Disclaimer - Cookies
Imaxx Webdesign